11 Şubat 2015 Çarşamba

Buram Buram Lezzet: Handenin Fırını!



Bugün buram buram lezzet kokan bir yazı ile karşınızdayım! :) Anlatırken yapılan o müthiş ve ince düşünülmüş kurabiye ve pastaların hepsi adeta bir film şeridi gibi gözümün önünden geçiyor! Böyle bir  web sitesini ziyaret ederken, kişinin aksini düşünmesi pek mümkün görünmüyor. Site üzerinde lezzetten lezzete doğru koşarken bütün rejim reçetelerinizin adeta aklını çalıyor .. ;)


Böylesine bir girizgahtan sonra en lezzetli markayı açıklıyorum, "Handenin Fırını" !



2012 yılında temelleri atılan bu marka,  aslında hiç de az olmayan bir zaman içerisinde "Mutlu Anlarınıza Tatlı Lezzetler'' katmaya devam etti ve halen devam etmeyi sürdürüyor. Müşterilerine her zaman özel ve taze lezzetler sunma felsefesi ile hareket eden lezzetli marka, taptaze ürünlerini Türkiye'nin her yerine kargo ile güvenli bir şekilde servis ediyor.



Çok zengin bir listesi olduğunu söyleyebilirim. Butik pastadan, kurabiyeye, popcake'ten cupcake'e, yılbaşı, düğün, nişan, doğum günü, kişiye özel ve hatta kurumsal pastalara kadar aklınıza gelebilecek her türlü seçeneğin her biri özenle  düşünülmüş. Daha fazlası için mutlaka web sitesine bir göz atmanızı öneririm.  Belirli bir ürünü web sitesi üzerinden seçebilir veya arzu ettiğiniz şekilde yeni bir pasta veya istediğiniz başka bir ürünü sipariş verebiliyorsunuz.



Kafanız mı karışık? Tam olarak bir fikriniz var ama karar veremiyor musunuz? Yahut aklınızda başka bir fikir mi var? Tüm bu sorularınızı web sitesi üzerinden anında canlı destek sayesinde müşteri temsilcilerinin yardımıyla çözebiliyorsunuz veya kendilerine danışabiliyorsunuz.



Aynı gün sipariş seçeneğiniz bulunmuyor  ve Butik pastalar yalnızca İzmir içerisinde sipariş edilip, özel araçlarla kapınıza kadar getiriliyor. Diyelim ki, siparişinizi verdiniz ancak ne durumda olduğunu merak mı ediyorsunuz? Bunun için şimdi paylaşacağım link üzerinden, siparişinizin onay, üretim ve teslimat süreçlerini takip etme şansına sahipsiniz: https://www.handeninfirini.com



Mutfak ile uğraşmak, -en azından benim açımdan- inanılmaz bir terapi.. Her türlü duyguyu yaşadığınızda mutfağa koşanlar ve mutfakta zaman geçirmekten hoşlananlar olarak, sıkı durun burada müthiş bir ayrıntı var!



İlgimi çeken tüm bu ayrıntıların dışında, diğer hoşuma giden bir nokta ise, pasta kursu alabilme imkanına sahip olabilmenizi sağlayan, HF Atölye.. Mutlu anlarınıza sadece tatlı lezzetler katmakla kalmayıp, sizlerin de parmak uçlarınızdaki mutluluğu dışarı çıkarmanıza yardımcı oluyorlar.  Butik pasta, Kurabiye, Yılbaşı Temalı Kurabiye, Cupcake, Popcake, Çiçek ve Sevgililer Günü Kurabiye kursu olmak üzere 7 farklı seçeneğiniz bulunuyor.


İster profesyonel ister amatör olun, eğer pastacılık konusuna ilginiz var ise; veya kendinizi bu konuda geliştirmek istiyorsanız, bu şahane kurslardan herhangi bir tanesine katılabiliyorsunuz. "Nasıl katılabilirim? Eğitimler kaç kişilik?" gibi sorularınızı duyar gibiyim, bu sebeple daha detaylı bilgi edinmeniz için HF Atölye'nin web sitesinin linkini büyük bir iştahla paylaşıyorum; http://www.hfatolye.com/.



Handenin Fırını'nı sosyal medya üzerinden de rahatça takip edebilirsiniz. İştahınız sizi zorlayabilir, rejimdeyseniz aklınızı çelebilir fakat kendinizi mutlu etmenizi sağlayacak ise, bu lezzetli ürünleri mutlaka deneyimlemelisiniz. 


Takibin ipucu ise tam aşağıda ;)

Instagram: http://instagram.com/handeninfirini

Facebook:https://www.facebook.com/handeninfirini


2 yorum: